Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeval op de Zeelandbrug

Toegevoegd: 12-05-2008, 17.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Op de Zeelandbrug (N256) is maandag aan het einde van de middag één persoon zwaar gewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval.


Even voor vijf uur vond er een aanrijding plaats tussen een motorrijder en een bestelauto. De bestuurder van de motor en zijn passagier botsten door nog onbekende oorzaak tegen de achterkant van het busje en kwamen ten val.

Zowel de ambulance als de traumahelikopter rukten uit om hulp te verlenen. Om 17.05 uur is dan ook besloten de Zeelandbrug af te sluiten voor het verkeer zodat de helikopter probleemloos kan landen op de brug.


Beide slachtoffers zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Over de verwondingen is nog geen duidelijkheid. Volgens de politie is er één persoon slecht aan toe.

Rond half zes is de Zeelandbrug weer opengegaan voor het verkeer. Het ongeval zorgde voor lange files op Schouwen-Duiveland en Noord-Beveland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karin (13-5-2008 om 16:51)
Zo Angela jij bent lekker meelevend
Angela (13-5-2008 om 13:56)
Was zeker heftig ongeval. Stond zelf vast met de bus. Was wel beetje jammer maar ja, wat doe je er aan.
Cookie-instellingen beheren