Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

twee gewonden bij schietpartij Terneuzen

Toegevoegd: 13-05-2008, 07.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij een schietpartij in Terneuzen zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee personen gewond geraakt. Dat heeft de politie inmiddels bevestigd.


Rond half drie rukten de politie en drie ambulances uit voor de mel-
ding aan de Tulpstraat. In een woning bleken een man een vrouw te
zijn neergeschoten nadat drie á vier mannen kort daarvoor de wo-
ning wilden binnendringen. Volgens een woordvoerder van de poli-
tie zijn de schoten vermoedelijk door de indringers gelost.

De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Een kindje dat zich in de woning bevond raakte niet gewond. Na onderzoek bleek dat de verwondingen van de slachtoffers meevielen. De twee zijn na de behandeling in het ziekenhuis elders ondergebracht.

Technisch rechercheurs van de politie Zeeland zijn kort na de schietpartij in en rond de woning een technisch onderzoek gestart. Ook is er een buurtonderzoek gehouden.
 
Het onderzoek naar de toedracht van het voorval is volgens de politie nog steeds in volle gang. Over de aanleiding van de schietpartij is nog niets bekend. De politie heeft inmiddels enkele betrokkenen gehoord over het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gaat je niks aan (17-2-2010 om 11:32)
Ik heb medelijde mijn mijn buurvrouw en buur jongen en ik had een goede band mee en elke jaar hou ik 14 mei een stilte om er aan te denken die mevrouw is er niet meer want ze is gevlucht en haar kindje zit in een internaat ik steun voor jullie
Cookie-instellingen beheren