Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
74 files van totaal 301 km

Schade na botsingen Souburg en Zierikzee

Toegevoegd: 12-05-2008, 22.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij botsingen in Oost-Souburg en Zierikzee is maandagochtend vrijwel gelijktijdig materiële schade ontstaan. Niemand raakte gewond.


Rond 10.10 uur kwamen op de Sloeweg bij Oost-Souburg drie personenauto's met elkaar in botsing. Een 45-jarige automobiliste uit Oost-Souburg reed over de Sloeweg komende uit de richting van de Rijksweg A58.

Toen ze moest stoppen kon de 43-jarige automobiliste uit Bergen op Zoom, die achter haar reed, niet meer op tijd tot stilstand komen. Door de aanrijding schoot de auto van de 45-jarige vrouw naar voren en botste tegen de auto die voor haar stilstand, bestuurd door een 20-jarige vrouw uit Breda.

Op de Nieuwe Koolweg in Zierikzee botsten rond 10.15 uur twee personenauto's op elkaar. Een 20-jarige automobilist uit Made reed vanaf de uitrit van een tankstation de Nieuwe Koolweg op. Hierbij liet hij de hem van rechts naderende 41-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland niet voorgaan. Uit ademanalyse bleek dat de 20-jarige man ruim 1,8 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Bij de botsingen raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren