Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Terneuzenaar op straat overvallen

Toegevoegd: 13-05-2008, 10.26 uur
Door: Roland de Jong
TERNEZEN - In de Guido Gezellestraat in Terneuzen is in de nacht van zondag op maandag een 51-jarige Terneuzenaar overvallen door drie mannen.


De man liep rond 02.30 uur over de straat toen drie mannen hem plotseling beroofden. Zij mishandelden hem en gooiden hem op de grond. Nadat het slachtoffer op de grond was gevallen, kreeg hij klappen tegen zijn neus en hals. Toen de drie hun buit, een portemonnee en een portefeuille, te pakken hadden zijn ze er vandoor gegaan. Ze verdwenen in een brandgang.

De drie jongens waren allemaal ongeveer even lang, zo'n 1.70 meter. Eén jongen had een Antilliaans uiterlijk, de tweede had een Noord-Afrikaans uiterlijk en de laatste was blank.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laguna (13-5-2008 om 14:34)
Nou wat stoer hoor met z'n drieen op 1 man. Dan durven ze wel die mietjes. Bang dat ze anders zelf klappen krijgen, erg stoer hoor.
Pascal (13-5-2008 om 12:45)
Tja. Dat is wel behoorlijk shit als je rond half 3 word beroofd van een portomonee enzo.. Ach ja ze zijn wel weer vervangbaar hoor :). Alleen de schade aan die man zelf vind ik echt ongewoon.. Schandalig.. Terneuzen is gewoon een k*t stad.. Gebeurt al te veel daarzo...
Cookie-instellingen beheren