Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Gewonden bij botsingen Breskens en ouwerkerk

Toegevoegd: 12-05-2008, 22.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij aanrijdingen in Breskens en Ouwerkerk zijn maandag in totaal twee personen gewond geraakt.


Rond 15.35 uur reed een 71-jarige motorrijder uit de gemeente Schouwen-Duiveland over de Zuiddijk komende uit de richting van Zierikzee. Toen hij een personenauto, bestuurd door een 79-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland, inhaalde kwam deze door onbekende oorzaak ineens opzij.

De motorrijder moest hierdoor zo ver naar links uitwijken dat hij in de berm terecht kwam en viel. De motorrijder is per ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Na behandeling mocht hij het ziekenhuis, met wat lichte kneuzingen, verlaten.

Het ongeluk in Breskens vond rond 15.45 uur plaats op de Duivelshoekseweg. Een 59-jarige bromfietser uit Goes reed over het fiets/bromfietspad aan de Duivelshoekseweg, komende uit de richting van Hoofdplaat.

Door onbekende oorzaak reed de man tegen een betonnen wegafscheiding en kwam ten val. Hij is met een gebroken knie en pols overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren