Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 35 km

Huizen onder water door lekkage Vlissingen

Toegevoegd: 13-05-2008, 14.03 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Meerdere woningen aan de Glacisstraat in Vlissingen hebben dinsdag flinke schade opgelopen nadat in de straat een waterleiding was geklapt.
 
De lekkage ontstond even na 12.00 uur toen medewerkers van DELTA bezig waren met koppelen van een waterleiding aan een grote transportleiding. Deze laatste scheurde over een lengte van één meter en een flinke lekkage was het gevolg.
 
Door de lekkage liep de straat vol water. Auto's stonden tot halverwege hun wielen in het water en ook liep er water de huizen in. De brandweer rukte met diverse wagens uit om de getroffen bewoners te helpen bij het opruimen van het water en het beperken van de schade.


Een exact schadebedrag is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren