Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, morgen toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Vrouw gewond bij woningbrand Oostburg

Toegevoegd: 13-05-2008, 14.24 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Bij een woningbrand aan de G.F. de Pauwstraat in Oostburg is dinsdag rond het middaguur een vrouw gewond geraakt.


Het slachtoffer bevond zich in de woning toen om 12.00 uur brand uitbrak in een kast met daarin twee matrassen. De brandweer riep aanvankelijk twee blusvoertuigen uit Oostburg en Schoondijke op, maar doordat er weinig zuurstof in de kast was doofde het vuur vanzelf.
 
De brand zorgde wel voor de nodige rookontwikkeling. De vrouw die zich in de woning bevond heeft rook ingeademd en heeft zich hiervoor laten behandelen bij de huisarts. In de woning is lichte roetschade. Een exact schadebedrag is echter nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren