Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 259 km

frietpan zet woning Oud Vossemeer vol rook

Toegevoegd: 13-05-2008, 18.51 uur
frietpan zet woning Oud Vossemeer vol rook
Door: Roland de Jong
OUD VOSSEMEER - Een woning in de Schoolstraat in Oud-Vossemeer is dinsdag vol rook komen te staan nadat rond 17.00 uur brand was ontstaan in een frietpan.


Een toegesneld lid van de jeugdbrandweer heeft ramen en deuren gesloten en de bewoners opgevangen. Hij kon een bewoonster er voor behoeden de brand te blussen met water. Ook kon een jongetje uit de woning worden gehaald die op zoek was naar zijn katten. De twee raakten niet gewond.

Toen de brandweer arriveerde was de brand al gedoofd. Vanuit Sint-Annaland rukte de brandweer uit om een ventilator te brengen. De brandweer kon na drie kwartier weer inrukken. De brandweer heeft de Stichting Salvage ter plekke gevraagd om de schade verder af te handelen.

Hoe de brand is ontstaan is onduidelijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brandwondslachtoffer (13-5-2008 om 23:27)
HULDE. Voor de jongeman. Goed gedaan jongen, wie weet wat er was gebeurt als daadwerkelijk die frietpan had geblust met water!
Marco (13-5-2008 om 22:44)
Ja goed gedaan hoor! Wie weet hoe het anders nog af had gelopen, zonder het jeugdbrandweerlid. Toch weer een pluim voor de jeugdbrandweer Flipland.
Remco (13-5-2008 om 21:10)
Ook de branweer kwam erg op tijd!!
Leo (13-5-2008 om 21:03)
Knaap gedaan jeugdbrandweerman. Dit is een bloemetje waard.
Annelies (13-5-2008 om 20:03)
Wat fantastisch dat een lid van de jeugdbrandweer zo heeft kunnen ingrijpen mijn complimenten voor dit lid geweldig dat je je eigen zo inzet voor je medemens geld voor elke brandweerman/vrouw trouwens maar ik vind dat je wel een compliment verdient
The fireman (13-5-2008 om 19:21)
Kijk dat is nu eens mooi van zo een jeugdbrandweerman. Vroeg geleerd oud gedaan.
Cookie-instellingen beheren