Weerbericht:
Veel zon en droog, maandag landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Treinverkeer stil na aanrijding op spoor

Toegevoegd: 14-05-2008, 05.47 uur
Door: Roland de Jong
KLOETINGE - Door een aanrijding op het spoor bij Kloetinge is het treinverkeer tussen de stations Goes en Kruiningen-Yerseke woensdagmorgen tijdelijk stilgelegd.
 
Rond 05.25 uur werd nabij de overgang 47.1 bij de Oostmolenweg een persoon aangereden door een trein. De ambulancedienst en de brandweer van Goes werden hiervoor ter plekke geroepen. Volgens de politie is het slachtoffer overleden.
 
Het treinverkeer raakte direct gestremd. Volgens de Nederlandse Spoorwegen (NS) kon het treinverkeer rond 08.40 uur weer worden hervat. Reizigers ondervonden in de tussenliggende periode hinder.
  
 

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L (16-5-2008 om 20:16)
R.i.P waarom is dit gebeurd waarom deed je dit? dit heb je vast nooit echt gewild ik hoop dat je nu gelukkiger bent waar je bent. Ik wens vrienden en familie en bekenden veel sterkte toe met dit zware verlies. Groetjes je oude klasgenoot L.
R (16-5-2008 om 15:51)
R.I.P. Vrienden en Familie veel sterkte.. Ik heb verlede jaar bij hem op school gezeten en kon wel goed met hem praten, je zal niet snel vergeten worden..
J. (16-5-2008 om 11:56)
Ook voor de conducteurs en de machinist die op deze trein zaten is dit heel ingrijpend. Laten we dit niet vergeten. Ik wens ze veel sterkte bij het verwerken van deze vreselijke gebeurtenis.
A (16-5-2008 om 00:43)
Onbegrijpelijk? Waarom jij? Ik kan het niet begrijpen jij was altijd opgewekt. Familie en kennissen veel sterkte.
N (15-5-2008 om 17:35)
Je was zo lief, leuk en leek altijd vrolijk! Wat bracht je hier toe.. Waarom??!! Zal je niet vergeten. Rust in vrede. Heel veel sterkte voor alle familie en vrienden, het zal zwaar zijn dit mee te dragen en wens jullie heel veel steun.
J (15-5-2008 om 14:58)
We zullen je missen... rust in vrede...
Cookie-instellingen beheren