Weerbericht:
Buien, lokaal met onweer. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Nieuwe voertuigen voor huisartsenposten

Toegevoegd: 14-05-2008, 10.07 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De huisartsenposten van Vlissingen, Goes en Zierikzee rijden sinds gisteren officieel met nieuwe voertuigen.


Na vijf jaar dienst wordt de eerste lichting auto's, een Opel Zafira van Walcheren en twee Volvo V70's uit de Oosterschelderegio, vervangen. De auto's zijn eigendom van het bedrijf Medi Expresse uit Utrecht dat de wagens inclusief chauffeurs verhuurt aan de drie posten van de Stichting Huisartsendienstenstructuur Zeeland.

De nieuwe voertuigen zijn nu allemaal voorzien van dezelfde uitrus-
ting, zoals zuurstof-, reanimatie- en C2000-communicatieappara-
tuur. Ook zijn dezelfde koffers met materialen en medicijnen aanwezig. Voorheen verschilde dit en was met name de inhoud van de koffers niet gelijk.
 
Net als voorheen zijn de nieuwe voertuigen overigens ook uitgerust met zwaailichten en sirene.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (15-5-2008 om 12:00)
Jammer dat er zoveel geld aan auto's wordt gespendeerd daar waar in andere regio's gewoon de ambulances voor rijden. Als er zoveel spoed is dat er met toeters en bellen gereden moet worden lijkt me dat eerder een rit voor een ambulance.
Mevr. boer (14-5-2008 om 12:12)
Goede vooruitgang en nu maar hopen dat ze op tijd bij een patient kunnen komen hetgeen vele walcherse mensen angst inboezemt als het nieuwe ziekenhuis in Goes gaat komen.
Cookie-instellingen beheren