Weerbericht:
Wolkenvelden, hier en daar ook zon.
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 47 km

Kindje kort tijd bekneld in hekwerk school

Toegevoegd: 14-05-2008, 11.55 uur
Kindje kort tijd bekneld in hekwerk school
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Op het terrein van basisschool De Tweemaster in Oost-Souburg heeft woensdag aan het einde van de ochtend een kindje enige tijd bekneld gezeten in een hekwerk.
 
Het 5-jarige slachtoffertje had zijn hoofd rond 11.25 uur tussen het hek bij de openbare basisschool aan de Jan de Priesterstraat gestoken, maar kon zichzelf niet meer bevrijden. Pas na hulp van de brandweer, die met twee voertuigen uitrukte, kon hij worden bevrijd. De brandweerlieden hebben het hekwerk uit elkaar gedrukt met een hydraulische spreider.
 
Het toegesnelde ambulancepersoneel constateerde dat het kindje niet gewond was geraakt. Na de hulpverlening heeft de brandweer het hekwerk weer dicht gemaakt.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
O c (14-5-2008 om 19:36)
Ik dacht dat alles veillig moest zijn,vooral voor kinderen,stopcontacten,hekjes bij trappen enz...enz.. Wel goed van de hulpverleners dat dit weer goed is afgelopen,je schrikt je toch rot alsouder als er iets gebeurd met je kind.
Kilian (14-5-2008 om 18:57)
Niet zo leren ze het snel af hij zat nog maar in groep 1
Lilmomo (14-5-2008 om 18:26)
Ik Heb zelf ook toen ik zo klein was tussen een hek vastgezeten op school. Inderdaad wat zeep en noem maar op en ik was eruit. Het hek hadden ze wel wat vervrongen toen en konden we er makkelijk door dus het had niet geholpen. En ging elke dag toch door het hek hahaha.
L de graaf (14-5-2008 om 18:02)
Goede actie van de hulpdiensten. Jammer van de negatieve reacties. Je zult het als kind maar overkomen! De hulpdiensten zijn er toch voor mensen en dieren in nood?
Machiel (14-5-2008 om 17:04)
Elk kind kan het een keer overkomen.
Kobuss (14-5-2008 om 17:03)
Niemand zegt dat dat kindje er wat aan kon doen, maar t zal hem geen 2e keer gebeuren! Zo leren ze het dus wel af, ongeacht of dat kind er wat aan kon doen of niet!! Niet te flauw hoor, moeten onze volgende generaties soms "watjes" worden!?
Cookie-instellingen beheren