Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kindje kort tijd bekneld in hekwerk school

Toegevoegd: 14-05-2008, 11.55 uur
Kindje kort tijd bekneld in hekwerk school
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Op het terrein van basisschool De Tweemaster in Oost-Souburg heeft woensdag aan het einde van de ochtend een kindje enige tijd bekneld gezeten in een hekwerk.
 
Het 5-jarige slachtoffertje had zijn hoofd rond 11.25 uur tussen het hek bij de openbare basisschool aan de Jan de Priesterstraat gestoken, maar kon zichzelf niet meer bevrijden. Pas na hulp van de brandweer, die met twee voertuigen uitrukte, kon hij worden bevrijd. De brandweerlieden hebben het hekwerk uit elkaar gedrukt met een hydraulische spreider.
 
Het toegesnelde ambulancepersoneel constateerde dat het kindje niet gewond was geraakt. Na de hulpverlening heeft de brandweer het hekwerk weer dicht gemaakt.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lvdp (15-5-2008 om 17:21)
Foei, foei. In mijn jeugd was het allemaal beter. Bij ons gebeurde dit nooit...
Mama (15-5-2008 om 11:23)
Niemand heeft hem uitgelachen, denk eerder dat de anderen geschrokken zijn en het een goede les voor hun is. Er is vandaag aan de kinderen van de school uitgelegd wat er voorgevallen was.
Bas (15-5-2008 om 04:38)
Mooi toch beetje show met zwaailichten en sirenes anders klopt het beeld wat kleintjes hebben van brandweer en ambulance ook niet meer. Vriendjes zullen 'm heus wel uitgelache hebbe en dit verhaal blijft 'm tot groep 8 zeker wel op alle ongepaste momenten achtervolgen.
Loes (14-5-2008 om 22:54)
Haha, wat is dit nou weer. Ik zou geen maatregelen nemen hoor, denk dat die kinderen zich nu wel gedeisd houden. Dat hek staat er waarschijnlijk al langer dan dat kind er is, lekker laten staan, waarschijnlijk een éénmalig accidentje.
Mama (14-5-2008 om 22:47)
Ik was getuige van het hele voorval. De hulpdiensten werden ingeschakeld, prima toch. Maar dat de brandweer en ambulance met sirenes aan moest komen vond ik toch wel erg ver gaan hoor. Het was niet de 1e keer dat iemand klem zat en het zal ook niet de laatste keer zijn dat zoiets voorkomt.
Poortvliet (14-5-2008 om 21:41)
Ik moet er smakelijk om lachen om de reacties van mensen die geen hulpverlener zijn ze praten gelijk over kosten en zeuren over een brandweer auto meer of minder tot dat ze zelf een keer aan de beurt zijn en er komt er maar 1 terwijl er 2 nodig zijn dan is het ook niet goed.
Cookie-instellingen beheren