Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Noord-Beveland zoekt brandweerlieden

Toegevoegd: 14-05-2008, 14.09 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het brandweerkorps Noord-Beveland is dringend op zoek naar nieuwe vrijwillige spuitgasten voor de post Colijnsplaat.


Via de gemeentelijke website roept het korps inwoners uit de omgeving van Colijnsplaat op om zich aan te melden voor het brandweerwerk. Mensen die interesse hebben mogen een paar keer komen kijken tijdens een oefenavond.

Heeft u interesse in het vrijwilligerswerk bij de brandweer Noord-Beveland? Neem dan contact op met Aart van Oosten. U kunt bellen met 0113-377347, mailen naar [email protected] of schrijven naar: Postbus 3, 4490 AA Wissenkerke. Meer informatie over het korps vindt u op www.brandweernoordbeveland.nl.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren