Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeval op delingsdijk

Toegevoegd: 14-05-2008, 17.18 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

BROUWERSHAVEN - Bij een ernstig ongeval in Brouwershaven zijn woensdagmiddag meerdere personen gewond geraakt.


Het ongeval vond even na vijf uur plaats op de Delingsdijk (N653) ter hoogte van hectometerpaaltje 7,1. Een vrachtwagen en een personenauto zijn door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen.

Bij het ongeval werden meerde ambulances en een traumahelikopter uit Rotterdam ingezet. Ook de brandweer is met diverse voertuigen uit Bruinisse, Kerkwerve en Brouwershaven ter plaatse geweest om hulp te verlenen.

Volgens de politie was er sprake van een beknelling. Voor zover bekend zat er er één persoon bekneld, deze is door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Een bergingsbedrijf uit Oosterland en Rotterdam werden ingezet om de personenauto en de vrachtwagen te bergen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reinier (14-5-2008 om 22:37)
Zullke reacties niet meer plaatsen bespaart emotioneel leed Symbol. Je weet de reden niet van het ongeval dus...
The Symbol (14-5-2008 om 21:49)
Kijken in het verkeer is geen vak apart maar het scheelt enorm als iedereen gewoon bezig is met hetgeen men bezig MOET zijn; met het verkeer en niets anders!!! Cd'tje wisselen, peuk oprapen, iets pakken, ouwehoeren met een passagier... mobiel bellen!!! Beter kijken scheelt een hoop onnodig leed!
Linda (14-5-2008 om 21:24)
Dit ongeval is niet eens op het kruispunt gebeurd dus heeft niks met voorrang geven te maken. De personen auto moet gewoon niet draaien midden op de weg!
Jan P (14-5-2008 om 20:35)
Heb het daar ook al eens gehad hoor, ik had geen voorrang had 3 - 4 keer gekeken. Er kwam niets dacht ik, totdat ik terugkeek in mijn achteruit rij spiegel en een auto zag. kon nog uitwijken naar links om een ongeval te voorkomen. Maar op één of andere manier is deze dijk gewoon levensgevaarlijk.
Jolanda (14-5-2008 om 19:00)
Dit is zeker niet het laatste ongeval op de delingsdijk. Ik heb er ook een keer een ongeval gehad omdat er een vorrang nam wat ie niet had. We kunnen het beter ongevaldijk noemen.
Cookie-instellingen beheren