Weerbericht:
In de westelijke helft plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 48 km

Dodelijk ongeval op N59 bij Nieuwerkerk

Toegevoegd: 15-05-2008, 08.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWERKERK - Een 44-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland is donderdagmorgen om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval bij Nieuwerkerk.


Het ongeval vond even voor half zes plaats op de parallelweg langs de N59. Een passant zag de man, met naast zich zijn bromfiets liggen tussen de parallelweg en de hoofdrijbaan en ging poolshoogte nemen.

Op hetzelfde moment kwam een ambulancebroeder, die op weg was naar zijn werk, voorbij. Deze constateerde een hartstilstand en begon direct te reanimeren. Daarna kwamen twee ambulances en een huisarts ter plaatste. Deze laatste constateerde dat de man was overleden.

Volgens de politie is er sprake van een eenzijdig ongeval en is de man met zijn brommer ten val gekomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daphne(dochter) (31-7-2009 om 00:24)
Ik lees dit vandaag pas, bedankt voor de reacties.
Joop en Janneke (16-5-2008 om 10:23)
Wij willen Carla en haar dochter heel veel sterkte wensen met dit grote verlies. Dit geld ook voor de rest van de familie,dat ze elkaar tot steun kunnen zijn in deze zware tijd. Carla, we denken aan je meis... Lieve groetjes Joop en Janneke uit Dirksland.
Harry (15-5-2008 om 17:05)
Ik heb hem zien liggen, het was net gebeurd. Ik was opwegnaar m'n werk. Sterkte voor de nabestaanden.
Miranda Dortwegt (15-5-2008 om 12:32)
Ik wil de Familie en vrienden van deze man, heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd! Miranda, Haamstede
Cookie-instellingen beheren