Weerbericht:
Buien, lokaal met onweer. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij zware aanrijding met truck N62

Toegevoegd: 15-05-2008, 14.50 uur
Foto 3 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Phela Lemmens (18-5-2008 om 12:35)
We hebben steeds gedacht dat de chauffeur ons probeerde te ontwijken. Stonden nl. als eerste in de rij voor de verk.lichten en kregen groen toen we hem een meter voor ons langs zagen denderen met hoge snelheid, maar als ik nu lees dat hij bewusteloos was komen de koude rillingen nog steeds.
Kitty (16-5-2008 om 11:40)
Ik denk niet dat er opzettelijk door rood word gereden. Sommige stoplichten staan heel krap afgesteld, plus voor sommige is die uitwijk strook niet helemaal duidelijk en word er niet door alle lange voertuigen gebruik van gemaakt. En een laag hangende zon is op dat punt ook wel eens een boosdoener.
Luc (16-5-2008 om 10:52)
Er is helemaal niks mis met dit kruispunt, alleen rijdt men hier wel HEEL erg vaak door rood licht, maar dat staat even los van dit ongeval.
Matthijs (15-5-2008 om 20:37)
Ook een beroepschauffeur is een mens en die kan ook wel eens een fout maken. Miss was het wel een technisch probleem weet jij veel. En bovendien als je veel kilometers maakt is de kans op een ongeluk ook groter. Kwam net nog langs die plek gereden. Het is een wonder dan die man het heeft overleefd.
Ricardo (15-5-2008 om 20:18)
@Luc. Waarom moet het aan de chauffeur liggen? Hij kan net zo goed onwel zijn geworden of een mankement aan de truck hebben gehad. Niemand weet het beter als de chauffeur zelf hoe het gebeurd is. Dus niet gelijk met dat vingertje naar de chauffeur wijzen!!!
Jan (15-5-2008 om 20:13)
@ Luc: Waar baseer je dat op als ik het vragen mag? Als de chauffeur onwel is geworden bijvoorbeeld, wat kan hij er dan aan doen? Weet je hoe het voelt om met 50 ton te rijden? Hoeveel energie je in de rug hebt...
Cookie-instellingen beheren