Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, morgen overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij zware aanrijding met truck N62

Toegevoegd: 15-05-2008, 14.50 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - Bij een zware aanrijding op de kruising Bernhardweg-West / Sloeweg bij 's-Heerenhoek is donderdagmiddag een vrachtwagenchauffeur gewond geraakt.
 
De man reed door nog onbekende oorzaak rond 13.40 uur met zijn Duitse truck, welke geladen was met auto-onderdelen, rechtdoor over de kruising, en sloeg dus niet rechts- of linksaf. De vrachtwagencombinatie reed tegen een verkeerslicht, vloog over een watergang en kwam nabij een dijk tot stilstand.
 
De brandweer rukte met groot materieel uit omdat tijdens de melding werd doorgegeven dat er gas lekte uit de truck. Het slachtoffer raakte niet bekneld en werd op enige afstand van de vrachtauto behandeld door het toegesnelde ambulancepersoneel. De gewonde is met spoed per ambulance naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes gebracht. Hij is inmiddels echter weer ontslagen uit het ziekenhuis.
 
De politie heeft het verkeer ter plekke omgeleid. Takelbedrijven zijn opgeroepen om de vrachtwagen te bergen. De politie heeft een technisch onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van de aanrijding. Volgens de politie is ondanks de kleine gaslekkage geen gevaar geweest door de omgeving.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Luc (15-5-2008 om 19:41)
Als je zoiets voor elkaar krijgt als beroepschauffeur let je ook niet echt op lijkt me.
Kitty (15-5-2008 om 19:22)
Maar wel al het 2de eenzijdige ongeval van de week,op dat zelfde kruispunt.
Hans (15-5-2008 om 17:25)
Is de chauffer misschien onwel geworden. Ik mag hopen dat het goed met hem gaat, en dat hij zo spoedig mag herstellen. Maar hij mag van geluk spreken dat hij geen andere mensen heeft meegesleept bij dit ongeval. Wens de bestuurder van de truck heel veel stekte toe. Een trucker.
Simon (15-5-2008 om 17:05)
Dit is ook niet meer normaal hoor! :S Ik reed daar vanmiddag langs, absurd hoe die vrachtwagen daar zo terecht komt?
Richard (15-5-2008 om 16:13)
Dat dit het eerste grote ongeval op dit kruispunt is mag een wonder heten. Voor het zelfde geld had hij ook nog een paar passanten mee genomen dan was het leed helemaal niet te overzien geweest.
Cookie-instellingen beheren