Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Verongelukte truck N62 geborgen

Toegevoegd: 15-05-2008, 20.11 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - De vrachtwagencombinatie die vanmiddag rond 13.40 uur verongelukte bij 's-Heerenhoek is vanavond geborgen.
 
De Duitse bestuurder van de vrachtwagen, die geladen was met auto-onderdelen, reed door nog onbekende oorzaak rechtdoor over de kruising Bernhardweg-West/Sloeweg (N62). De man kon zelf uit de auto klimmen. Hij raakte gewond, maar is inmiddels weer uit het ziekenhuis ontslagen. De trucker nam tijdens de berging zelf even een kijkje.
 
Twee grote telekranen van Hoondert uit 's-Heerenhoek en Eyke uit Terneuzen assisteerden bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen met het bergen van de vrachtauto. Nadat de trailer als eerste was geborgen, werd de cabine in twee delen opgetakeld; de cabine zelf als eerste en daarna het onderstel.
 
Tegen 20.00 uur waren de bergingswerkzaamheden voltooid. Tijdens de berging stond de brandweer van Nieuwdorp stand-by omdat één van de brandstoftanks van de vrachtwagen dreigde te scheuren als de telekranen zouden beginnen met takelen. De spuitgasten hoefden echter niet in actie te komen.
 
Het verkeer werd tijdens de bergingswerkzaamheden tijdelijk omgeleid.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Phela Lemmens (17-5-2008 om 17:54)
We hebben steeds gedacht dat de chauffeur ons probeerde te ontwijken. Stonden nl. als eerste in de rij voor de verk.lichten en kregen groen toen we hem een paar meter voor ons langs zagen denderen met hoge snelheid, maar als ik nu lees dat hij bewusteloos was komen de koude rillingen nog steeds.
Sascha (basti) (17-5-2008 om 16:15)
Danke allen helfern an der unfallstelle, die ärzte haben bei mir ein problem mit dem herzen festgestellt, ich war auf dem weg von der A58 nach cobelfret der trailer war mit autoteilen beladen, kurz vor der kreuzung bin ich bewußtlos geworden und erst wieder wach als ich aus dem lkw war.
Freddy (17-5-2008 om 13:25)
Deze chauffeur heeft zeker geluk gehad. Komend vanaf de a58, richting cobelfret met een blaauwe ford trailer. Ik heb eens terplaatse gekeken, maar zie eigenlijk helemaal geen remsporen. Als je de cabine van de Volvo ziet zou je zeggen, die leeft niet meer, maar het bleek dus mee te vallen gelukkig.
Sjaak (17-5-2008 om 04:46)
Nee AB, hij kwam uit de richting Goes
AB (16-5-2008 om 08:09)
Die was net geladen bij cobelfret...
Jan (15-5-2008 om 23:02)
Hij heeft wel erg veel geluk gehad, er is niks meer van over. Denk dat hij het talud net hoog genoeg geraakt heeft, en de cabine van het chassis is afgeklapt.
Cookie-instellingen beheren