Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij zwaar ongeluk Yerseke

Toegevoegd: 16-05-2008, 07.19 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij een zware aanrijding op de Zanddijk (N673) bij Yerseke zijn vrijdagochtend meerdere personen gewond geraakt.
 
Het ongeluk, een frontale botsing tussen twee auto's, gebeurde rond 07.00 uur. Een 21-jarige automobiliste uit Yerseke kwam, doordat zij aan het inhalen was, frontaal in botsing met een bestelauto die uit tegenovergestelde richting kwam.
 
In deze auto zaten twee mannen van 26 en 37 jaar, eveneens uit Yerseke. De vrouw liep letsel op aan haar been, ooglid en mond. Beide mannen liepen diverse kneuzingen op. Ze zijn alledrie voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.


Eén van de gewonden raakte bekneld. Diverse brandweerploegen werden opgeroepen om de gewonde te bevrijden. De traumahelikopter uit Rotterdam werd ter plekke gevraagd om de diverse toegesnelde ambulances te assisteren, maar werd gecancelled toen bleek dat de gewonden stabiel waren. 

Door het ongeval moest een automobilist uit Schoten (B) afremmen. Een achter hem rijdende 18-jarige man uit de gemeente Reimerswaal kon niet tijdig stoppen en er ontstond een aanrijding waarbij beide auto's beschadigd raakten. 

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de botsing. De N673 was lange tijd afgesloten voor het verkeer. De gemeente plaatste dranghekken en het verkeer werd enige tijd omgeleid. In de tussentijd werd ook het wegdek schoongemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jamilla (17-5-2008 om 16:29)
"Want de meeste vrachtwagens en Yersenaren blijven toch hard rijden op de Zanddijk". JKO: het zijn niet alleen de Yesenaren hoor... Ook mensen van buiten Yerseke rijden er veel te hard!
Anoniem (17-5-2008 om 16:09)
Helemaal waar Anoniem! Het is gewoon niet meer normaal: als je zo hard gaat rijden in een bocht... En al helemaal niet in halen! Levensgevaarlijk!
Kobuss (17-5-2008 om 13:53)
De weg aanpassen? Hoe moet het dan worden Een rechte lange weg, waar iedereen denkt dat je alles kunt zien en er nog harder gereden gaat worden?! Gewoon je verstand gebruiken en zeker niet handig om in te halen in die bocht...
Ruud (17-5-2008 om 13:39)
Elke weg is 'onveilig\ als er hard gereden wordt en als er ingehaald wordt als dat niet nodig is. Want dat is het! Rij ik gewoon 80? Dan moet er toch nog zo nodig ingehaald worden! En dat gebeurd dagelijks op de Zanddijk!
Vdb (17-5-2008 om 11:00)
Geen één weg is aan te passen als er mensen gewoon hard blijven rijden en andere weggebruikers er ook bij betrekken op deze manier...
Anoniem (16-5-2008 om 17:48)
Het is de zoveelste al die er vanaf knalt!! Je móét daar gewoon zachter gaan rijden, en zeker niet in gaan halen als je weet dat er een bocht komt...De weg veranderen maakt niets uit, want als je hard rijd, kan je op elke weg wel een ongeluk krijgen. En borden staan er echt genoeg!!
Cookie-instellingen beheren