Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Motorrijder gewond na ongeluk N695

Toegevoegd: 17-05-2008, 09.48 uur
Motorrijder gewond na ongeluk N695
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Vlissingsestraat (N695) bij Koudekerke is vrijdagavond een motorrijder gewond geraakt.
 
De man kwam door nog onbekende oorzaak even voor 21.20 uur in een bocht ten val. Hij kwam op het wegdek tot stilstand. Het personeel van een ambulance heeft hem ter plekke gestabiliseerd. De gewonde heeft zuurstof toegediend gekregen en is op een wervelplank gelegd.


Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Volgens de politie klaagde hij over zijn ribben. Zijn exacte verwondingen zijn echter niet bekend. De motor raakte door het ongeluk flink beschadigd aan de rechterzijkant.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (18-5-2008 om 13:19)
Deze man was de rit van de zeelandia aan het voor rijden. Daar het wegdek daar nog al glad is door slijtage lig je zo onderuit zeker bij vochtig weer. De man is al weer ter been,ik wens hem veel sterkte met het herstel.
Cookie-instellingen beheren