Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt vermist meisje (19)

Toegevoegd: 17-05-2008, 15.26 uur
Politie zoekt vermist meisje (19)
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Politie Zeeland zoekt sinds gisteren naar een vermist meisje. Het gaat om de 19-jarige Naischa Marie uit de gemeente Borsele.


Het meisje zou vrijdagochtend rond 09.30 uur beginnen op haar nieuwe werkplek in de Fagotstraat in Middelburg. Ze werd afgezet door een taxichauffeur en is maar even op haar werk gebleven. Ze is daarna in een lichtgroene personenauto gestapt welke vermoedelijk werd bestuurd door een vrouw.

Naischa heeft de vestandelijke vermogens van een 10/11-jarige. Haar signalement luidt: blank, 19 jaar, ongeveer 1.65 lang, donkerblond halflang haar, blauwe ogen en een stevig/fors postuur.
 
Ze droeg op het moment van haar verdwijning een bruine jas/vest, een spijkerbroek met omgeslagen pijpen, een zwarte halve top met witte stipjes/bolletjes en witte gympen. Tevens droeg ze gouden oorbellen en heeft ze een kin- en tongpiercing.

Mensen die meer weten over de verdwijning van Naischa Marie kunnen bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (19-5-2008 om 15:04)
Ook ik ken dat meisje! Ze loopt weg en gaat met verkeerde figuren om die zich in buurten zoals de bonedijkestraat ophouden!dit zegt al genoeg!ik ben van mening dat het aandacht vragen is en erbij willen horen!bij de verkeerde personen wel te verstaan! Ik wens haar vader igv heel veel sterkte!
Melda (18-5-2008 om 21:13)
Daar heb je ook gelijk in. tegenwoordig is iedereen wel voor iemand prooi, maar het is waar dat als je er wel als 19 uit ziet, maar jonger bent de kwetsbaarheid groter is.
Moortje (18-5-2008 om 19:13)
Het is inderdaad moeilijk om bij elk moment bij dit meisje te zijn maar ze is wel erg kwetsbaar en ik denk dat zij misschien weer naar haar moeder op zoek is net als de vorige keer(arm kind) Wwel vind ik het eng dat zij in een auto gestapt is want zo,n meisje is een makkelijke prooi voor engerds.
Melda (18-5-2008 om 15:51)
Ze hebben haar niet alleen gelaten. kijk... ze heeft dan wel verstandelijke vermogens van een kind van 10 of 11 (die ook alleen buiten kunnen spelen!) maar je kan toch ook niet 24/7 iemand boven op haar zetten? Familie sterkte toegewenst!
Marion (18-5-2008 om 10:34)
Hoe is het mogelijk dat een meisje, dat al eerder langere tijd vermist is geweest, ineens verdwijnt. Wanneer iemand zo'n achtergrond en voorgeschiedenis heeft moet hier toch beter op gelet worden...!!!
John,Tholen (17-5-2008 om 23:20)
Een verstandelijk vermogen van een 10-jarig kind, je kan haar dus alles wijsmaken en ergens mee naar toe lokken... Ik hoop van harte dat ik niet gelijk heb, en dat ze snel gevonden word!
Cookie-instellingen beheren