Weerbericht:
Vrij veel bewolking en eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

mobiel toilet in brand op parkeerplaats

Toegevoegd: 17-05-2008, 19.52 uur
mobiel toilet in brand op parkeerplaats
Door: Manfred Berrevoets
BIGGEKERKE - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een felle brand in een mobieltoilet op een parkeerplaats in Biggekerke.


Rond tien voor zeven werd het vuur opgemerkt door omstanders welke gelijk de brandweer belde. Inmiddels werd er door een omstander een bluspoging gedaan om het vuur te doven. Dit lukte grotendeels.

De brandweer van Koudekerke heeft ter controle de restanten natgespoten om te zorgen dat deze niet weer gaan branden. Het toilet raakte compleet vernield, over de oorzaak van de brand is nog niks bekend, brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie heeft ter plaatse ook een kijkje genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren