Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Brandweerkorps Borsele blust middelbrand Sloegebied

Toegevoegd: 06-11-2005, 19.28 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

NIEUWDORP - Het brandweerkorps van Borsele is zondagmiddag uitgerukt voor een middelbrand in het industriegebied Vlissingen-Oost. Rond tien over half drie was brand uitgebroken in de milieuterminal van Hoondert.

 

Door een storing was een droogvaat met vet overgelopen en was een mengsel van plantaardige vetten op een oververhitte motor terechtgekomen. Ook was het goedje op enkele buizen terecht gekomen. Dit alles zorgde ervoor dat er brand uitbrak.

 

Vanuit Borssele werden de tankautospuit 4731 en de CAFS 4761 ingezet. De post Nieuwdorp kwam ter plaatse met de tankautospuit 4737. Ook zijn de Officier Van Dienst 4795, de Hoofd Officier Van Dienst 4794 en de Regionaal Officier Gevaarlijke Stoffen 4390 ter plaatse gekomen.

 

De brand zorgde voor lichte rookontwikkeling, maar was moeilijk te blussen. De brand was pas rond vier uur meester. Of er door de brand schade is ontstaan is niet bekend. Bij de brand is overigens niemand gewond geraakt. De politie was aanwezig met een motorsurveillant.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren