Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner gewond bij ongeval

Toegevoegd: 18-05-2008, 14.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - Op de Kwekerijweg bij 's-Heer Arendskerke zijn zondagmiddag enkele wielrenners ten val gekomen. Een 54-jarige man uit de gemeente Veere raakte gewond.


Het ongeval vond rond tien voor één plaats nabij de kruising van de Kwekerijkweg met de Grotedijk. De 54-jarige man reed in een groepje van vijf wielrenners en raakte met zijn stuur een 40-jarige wielrenner uit Kapelle naast hem. Hierdoor raakte hij uit balans en viel op de grond.

De man is door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. Door de valpartij liep de man schaafwonden op en heeft zijn sleutelbeen gebroken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (19-5-2008 om 10:44)
Ik stoor me enorm aan al die moraalridders die een mening hebben over dit ongeval in het bijzonder en het gedrag van fietstrimmers in het algemeen. Ik kan ook nog wel een erg lang lijstje produceren van mensen die zich niet aan de regels houden. Wie zonder zonde is....
Dennis (19-5-2008 om 07:24)
Ik ben vorig jaar ook ten val gekomen en alles heeft ook in de pers enz. gestaan nu ik dit lees weet ik presies wat u voelt. Veel sterkte en beterschap en mogen we hopen er snel weer fit op de fiets te zien rijden.
Berny (18-5-2008 om 23:24)
Inderdaad, de sportende medemens moet aangepakt worden: wielrenners een max van 25 km/h, skeeleraars max 15 km/h, hardlopers mogen niet harder dan 10 km/h... enz. Toch belachelijk? Op een wielrenfiets rijden ze grote rondes 100 km/h en dan zijn ze niet op snelheid gebouwd ?! Lijkt me vrij link.
Jan (18-5-2008 om 22:05)
Beterschap. Ik ben er ook langs gekomen en vond dit van de wegbeheerder ook niet normaal om dit zo achter te laten. Of je nu snel of langzaam de bocht in gaat je wiel krijgt een flinke opzwieper. ps materiaal schade kun je verhalen op de wegbeheerder.
Ton (18-5-2008 om 21:54)
Nergens staat dat ander verkeer werd gehinderd. Het enige wat we willen is lekker sporten en gezond proberen te blijven. Ik wens de ongelukkige dan ook heel veel sterkte toe.
John (18-5-2008 om 21:49)
Dat is precies wat ik bedoel, met 33km per uur op een fietsje met dunne bandjes, ja dan heb je niet veel nodig om onderuit te klappen. Als je dat afzet tegen het commentaar van de overheid dat de huidige snor brommers maar gemaakt zijn voor 25km/h zou je op zo'n fiets toch een max van 20km/h denken
Cookie-instellingen beheren