Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner gewond bij ongeval

Toegevoegd: 18-05-2008, 14.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - Op de Kwekerijweg bij 's-Heer Arendskerke zijn zondagmiddag enkele wielrenners ten val gekomen. Een 54-jarige man uit de gemeente Veere raakte gewond.


Het ongeval vond rond tien voor één plaats nabij de kruising van de Kwekerijkweg met de Grotedijk. De 54-jarige man reed in een groepje van vijf wielrenners en raakte met zijn stuur een 40-jarige wielrenner uit Kapelle naast hem. Hierdoor raakte hij uit balans en viel op de grond.

De man is door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. Door de valpartij liep de man schaafwonden op en heeft zijn sleutelbeen gebroken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (18-5-2008 om 19:09)
Fijn deze reacties te lezen van de mensen die er niet bij waren en hun mening al klaar hebben. Er was asvalt weggefreesd over een lengte van 80 cm in een bocht. Dus als je met 33 km de bocht in gaat en dan ineens met je voorwiel in dat gat komt dan blijft je niet rechtop.
The Symbol (18-5-2008 om 18:40)
Die wanna-be-Lance Armstrongs zouden gewoon eens moeten leren achter elkaar te fietsen. Maar dan met niet meer dan twee... De overlast die een groete groep wielrenners geven bij andere weggebruikers zal ze worst zijn.
John (18-5-2008 om 17:37)
Aangezien er toch wel redelijk veel ongevallen met wielrenners gebeuren misschien eens tijd voor een maximum snelheid? Brommers buiten de bebouwde kom mogen tenslotte ook maar 40km/h en snor brommers 25km/h. Wielrenners dan ook maar 25 km/h en als ze sneller willen dan maar op een speciale baan?
Joost (18-5-2008 om 17:29)
Jammer voor deze wielrenner. Sterkte en ik hoop dat hij voorspoedig geneest! Maar wanneer realiseren wielrenners nu eens dat zij weggebruikers zijn en zich ook dienen te houden aan regels. Een totale polderweg in beslag nemen is toch niet nodig, een kletspraatje kan na afloop gehouden worden!
Cookie-instellingen beheren