Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie naar duiker bij Zierikzee

Toegevoegd: 18-05-2008, 15.57 uur
Zoekactie naar duiker bij Zierikzee
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - De hulpdiensten zijn zondagmiddag uitgerukt voor een zoekactie naar een vermiste duiker nabij de Zeelandbrug bij Zierikzee.


Rond drie uur werd er door duikers alarm geslagen dat er iemand vermist zou worden ter hoogte van de eerste peiler van de Zeelandbrug aan de kant van de Weg naar de val (N256) bij Zierikzee. De duikers hadden onder water slecht zicht en misten hun collega.

De brandweer rukte uit met een tankautospuit en duikploegen uit Middelburg, Goes en Tholen. Na korte tijd kon de duiker zelfstandig uit het water komen. De duiker raakte voor zover bekend niet gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (18-5-2008 om 16:07)
Als die nou een buddylijn hadden gebruikt was dit bijna-ongeval niet gebeurt. Ze zijn -gelukkig- zeer goed weggekomen. Hoeveel doden moeten er nog vallen voordat dit eens duidelijk wordt??
Cookie-instellingen beheren