Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Weedkwekerij ontmanteld door politie

Toegevoegd: 18-05-2008, 20.30 uur
Weedkwekerij ontmanteld door politie
Door: Manfred Berrevoets
WOLPHAARTSDIJK - De politie Zeeland heeft zondagmiddag in een woning aan de Muidenweg in Wolphaartsdijk een hennepkwekerij aangetroffen.


Rond kwart over één is de politie de woning binnen gegaan en trof naar schatting 150 tot 200 weedplanten aan.

De eigenaar van de woning, een 37-jarige man, is aangehouden en ingesloten. Rond half vijf is de kwekerij ontmanteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stefan (20-5-2008 om 16:32)
Oke met veel dingen ben ik het eens maar met weed kwekerijen niet! Door die mafkezen komt er wel meer gespuis op straat.. Want ze komen het niet aan de deur kopen nee, dit gebeurt op straat, waar ouderen niet meer durven te komen omdat ze bedreigd worden! Politie Zeeland ga zo door, goed werk!
M (20-5-2008 om 15:42)
Net of die (nu nog) illegale kwekers er geen werk aan hebben om een goede oogst te krijgen? En dan moet het nog stiekum ook. Juist daarom ontstaan er (brand)gevaarlijke situaties. Zo snel mogelijk legaliseren die teelt dan wordt het net zo normaal als het verbouwen van maïs of suukerpeeën!
A. (20-5-2008 om 13:42)
Gewoon alle drugs en dergelijken verbieden! Dan kan iedereen die ook maar iets bij zich of gebruikt heeft opgepakt worden.
Zoop (20-5-2008 om 13:32)
@Vonck Hiermee leg je nou niet bepaald uit waarom het illegaal is, je benadrukt juist waarom het slecht is dat het illegaal is. Als dit legaal zou zijn, dan is het geen illegale handel, kan er fatsoenlijk belasting over gerekend worden en hoeft men geen risicos te lopen op brand en stroom te stelen
Vonck (19-5-2008 om 19:53)
Waarom dit illegaal is? Omdat sommige mensen zich kapot werken om een goed leven te hebben.. En even verderop een of andere laml*l duizenden euros per maand verdient met deze illegale handel.. Om dan nog maar over het risico op brand en de diefstal van stroom te zwijgen. Nee jongens dit klopt niet
Shokora (19-5-2008 om 18:27)
@martin, wat hebben drankrijders in godsnaam te maken met het kweken van wiet? De hele vergelijking is zo ongeldig als wat. Mensen kweken wiet zodat mensen die wiet willen gebruiken dat ook kunnen. Mensen rijden met alcohol op zodat mensen die doodgereden kunnen worden dat ook kunnen? nee dus.
Cookie-instellingen beheren