Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Man zwaargewond na val van hoogte

Toegevoegd: 19-05-2008, 10.05 uur
Man zwaargewond na val van hoogte
Door: Roland de Jong
SCHERPENISSE - In Scherpenisse is maandagochtend een man zwaargewond geraakt nadat hij een val van hoogte had gemaakt.
 
De man kwam door nog onbekende oorzaak rond 10.00 uur ten val bij een pand aan de Stoofdijk in het Thoolse dorp. Hij stond op dat moment op een ladder.


Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om het slachtoffer, dat problemen zou hebben met ademhalen, te helpen. De helikopter kwam uiteindelijk niet meer ter plaatse.
 
Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marianne (20-5-2008 om 06:39)
Ligt ook aan jezelf als je zelf niet veilig wil werken kan zo een baas niet aansprakelijk zijn, als je zelf niet aan de voorschriften denk ben je zelf fout en niet zo een baas, die is er op dat moment niet bij maar die bereikt er niks mee als er ongelukken gebeuren die gaat echt wel voor veiligheid
Karel (19-5-2008 om 17:47)
Ja reinier zullen we er dan gelijk 2 heli's doen? Das makkelijk als er 1 weg is kan de andere VWS zijn:) Traumaheli op tholen is ook goed ;-).
Jaap (19-5-2008 om 17:23)
@jan, betaal de premie eens die ze voor je betalen dan word je wel eens sjago van. heb zelf een glazenwassersbedrijf en nauw betrokken bij mn personeel.... kan het niet vaak genoeg zeggen dat ze voorzichting moeten doen dus dat er niet aan je gedacht word vind ik bullshit....
Reinier (19-5-2008 om 13:55)
Er word steeds meer gebruik van de heli gemaakt in zeeland of niet dan? misschien idee om in zeeland er ook een te stationeren, bijna elke dag vliegt er een hier naartoe...
Jan (19-5-2008 om 12:28)
Hoop dat het goed is afgelopen voor deze persoon. Ik ben zelf ook z`n 9 meter naar beneden gevallen. en ben nog steeds niet aan het werk. Mensen we moeten anders gaan denken. Werk veilig of werk niet. Het kan zo toch niet meer. Een baas denkt ook niet meer aan je als je daar licht.
Cookie-instellingen beheren