Weerbericht:
Wolkenvelden, hier en daar ook zon.
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 42 km

Zwaargewonde bij ongeluk Yerseke

Toegevoegd: 20-05-2008, 09.15 uur
Foto 2 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (21-5-2008 om 17:44)
Want hoe komt het dan dat die andere duizenden automobilisten wel heelhuids over die dijk komen? Hebben die dan geluk ofzo?? Kan iemand mij dat uitleggen?? Je moet gewoon niet bellen, geen radio verzetten, en binnen die witte lijntjes blijven. Dan weet ik zeker dat het goed komt
Iemand (21-5-2008 om 17:41)
Er komen dagelijks duizenden auto's over die dijk, en heel soms gaat het fout, en dat moet dan aan die dijk liggen?? NIET DUS!! Maar af en toe rijd er wel eens iemand over die dijk die aant bellen is, of over de streep, of radio iets harder weet je wel. Zoek eerst oorzaak bij automobilist.
Iemand (21-5-2008 om 17:37)
Voor iedereen die beweert dat die dijk onveilig is, en dat de snelheid naar beneden moet even een vraag. Heeft u in Spanje of Italie wel eens een auto gehuurd om door de bergen te rijden?? En was dat wel veilig?? Die dijk is gewoon goed, en er hoeft niets aan te gebeuren.
Anoniem (21-5-2008 om 13:49)
En maar door scheuren over die dijk zonder op te letten en dan nog zandijk opgeven terwijl het op de molendijk was dat kost allemaal tijd. yese is er toch veel sneller?
Jordi (21-5-2008 om 07:56)
Dit is al de zoveelste keer die snelheid moet verminderd worden naar 60km/uur, die vind en plaats daar gewoon een vanrail dat zal goed zijn. De politie moet veel controleren.
Petrus (21-5-2008 om 07:53)
Die dijk is prima, mensen kunnen gewoon niet rijden. In alle ons omringende en mediterrane landen veel moeilijker tegen waar mensen wel hebben leren rijden. In Nederland wordt het volk gewoon doodgeknuffeld, Gevolg is dat een kwart van de bestuurders comateus achter het stuur zit...
Cookie-instellingen beheren