Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 46 km

Zwaargewonde bij ongeluk Yerseke

Toegevoegd: 20-05-2008, 09.15 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
YERSEKE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Molendijk bij Yerseke is dinsdagochtend één persoon zwaargewond geraakt.
 
Het slachtoffer reed door nog onbekende oorzaak rond 07.20 uur ter hoogte van hectometerpaaltje 1.6 van de dijk om vervolgens in een sloot naast de lager gelegen parallelweg te belanden.
 
Twee brandweerwagens, twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden ingezet om de gewonde te helpen. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto geknipt. De gewonde is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
 
Over de exacte verwondingen van de gewonde is nog niets bekend. De auto werd weggetakeld door sleepbedrijf Van Hoek uit Rilland. Het voertuig is total loss. Het verkeer ondervond geen grote hinder door het ongeluk.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marien (20-5-2008 om 18:28)
Inderdaad; hoe het komt weten we niet. Wat we wel weten is, dat bij een normale snelheid je niet van de dijk aftuimeld. Het is of te hard rijden, of inhalen terwijl het niet kan, of geen voorrang verlenen (kruispunt Steketee). Kijk alle 50 ongelukken van de afgelopen jaren maar na.
Ardjan (20-5-2008 om 18:19)
Iedereen heeft het over de snelheid om die terug te dringen naar 50 km per uur, er zijn er die nu al 50 gaan rijden en die zijn het grootste gevaar. Dus ik zou zeggen blijf gewoon normaal 80 rijden dan gaat er ook niemand inhalen en gaat alles GEWOON goed.
Anoniem (20-5-2008 om 18:01)
Jammer dat zoveel mensen er van uit gaan dat de chauffeur te hard reed. Dit was namelijk niet het geval
Arjan (20-5-2008 om 17:25)
Het zou wel eens tijd worden, om te weten wat de Molendijk en de Zanddijk is. Dit kan goed verschillen in aanrijtijd voor de hulpdiensten, en misschien wel levens redden !!!!!
Yese (20-5-2008 om 16:57)
Als je de toedracht van het ongeval niet kent, kun je ook geen oordeel geven. Dus oordeel niet te snel over iemands rijgedrag.
Anoniem (20-5-2008 om 16:34)
Misschien niet te snel oordelen. Was iemand er bij? Heeft iemand gezien dat hij te hard reed? Het is gewoon een hele gevaarlijke dijk en als je daar 80 rijdt hoeft je maar 1 kleine stuurbeweging te maken om van de dijk te rijden!
Cookie-instellingen beheren