Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, morgen overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Yerseke

Toegevoegd: 20-05-2008, 09.15 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
YERSEKE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Molendijk bij Yerseke is dinsdagochtend één persoon zwaargewond geraakt.
 
Het slachtoffer reed door nog onbekende oorzaak rond 07.20 uur ter hoogte van hectometerpaaltje 1.6 van de dijk om vervolgens in een sloot naast de lager gelegen parallelweg te belanden.
 
Twee brandweerwagens, twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden ingezet om de gewonde te helpen. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto geknipt. De gewonde is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
 
Over de exacte verwondingen van de gewonde is nog niets bekend. De auto werd weggetakeld door sleepbedrijf Van Hoek uit Rilland. Het voertuig is total loss. Het verkeer ondervond geen grote hinder door het ongeluk.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (20-5-2008 om 15:32)
Tijd voor een paar flinke borden met het aantal ongelukken van de afgelopen tijd. Misschien dat dat helpt.
Nette rijder (20-5-2008 om 14:51)
Als je gewoon 80 km/u rijdt en voldoende rechts houdt dan is het op deze dijk niet gevaarlijk.
Ex-Yesenaer (20-5-2008 om 13:24)
Iet wat (te) hard gereden? Aan deze weg zijn in de loop der tijd al diverse aanpassingen gedaan en nog vliegt men eraf. Het is wachten op het eerste slachtoffer op het fietspad. Als men er met gepaste snelheid zou rijden, hoeft de snelheidslimiet niet eens terug naar 50 km…
Ook een yesenaer (20-5-2008 om 13:16)
@Anoniem: Ik las ook al zoiets op de site van brandweer Yerseke na het vorige ongeval. Quote: - De Zanddijk begint pas ter hoogte van de kruising Olzendedijk/Kaasgat. De Molendijk begint al in Yerseke vanaf de Vierstraat tot de KruisingOlzende-dijk/Kaasgat! Bron: www.brandweeryerseke.nl.
Fietser (20-5-2008 om 12:57)
Wat als daar onder de dijk een fietser reed die op weg was naar het station? Ik fiets er dagelijks, ook rond dit tijdstip s'morgens. Ik hou af en toe mijn hart vast.
Otto N. Geluk (20-5-2008 om 12:21)
Niets aan veranderen aan die situatie daar, als je normaal rijdt is er werkelijk niets gevaarlijks aan!
Cookie-instellingen beheren