Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Yerseke

Toegevoegd: 20-05-2008, 09.15 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
YERSEKE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Molendijk bij Yerseke is dinsdagochtend één persoon zwaargewond geraakt.
 
Het slachtoffer reed door nog onbekende oorzaak rond 07.20 uur ter hoogte van hectometerpaaltje 1.6 van de dijk om vervolgens in een sloot naast de lager gelegen parallelweg te belanden.
 
Twee brandweerwagens, twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden ingezet om de gewonde te helpen. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto geknipt. De gewonde is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
 
Over de exacte verwondingen van de gewonde is nog niets bekend. De auto werd weggetakeld door sleepbedrijf Van Hoek uit Rilland. Het voertuig is total loss. Het verkeer ondervond geen grote hinder door het ongeluk.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yesenaer (20-5-2008 om 12:04)
De Zanddijk is op zich niet gevaarlijk, maar mensen rijden er of veel te hard of te langzaam. Als iedereen gewoon 80 rijdt, zullen er minder gevaarlijke inhaalmanoeuvres zijn. De snelheid verlagen is geen optie. Wat zou helpen is als er geen landbouwverkeer meer over de dijk rijdt, maar onderlangs!
Mo (20-5-2008 om 11:50)
Het zal de laatste niet zijn, die de dijk af rijdt. En dan mag je nog van geluk spreken dat er onderlangs geen verkeer reed. Er wordt veel te hard gereden en gepasseerd, zelfs in bochten. Je kunt dus ook het slachtoffer worden van een ander zijn rijgedrag. De politie moet vaker controleren.
Anoniem (20-5-2008 om 10:40)
Dit is inderdaad al de zoveelste keer ze rijden daar ook veel tehard en volgens mij weten ze het verschil niet tussen kruiningen en yerseke want de molendijk is nog steeds in yerseke en de zanddijk in kruiningen dus kijk eerst goed waar het is en dan pas melden( is een tip)
C.j.d (20-5-2008 om 10:14)
Iedere inwoner van Yerseke weet hoe de Zanddijk erbij ligt. Ieder mens met een rijbewijs heeft een redelijk verstand. Gebruik het dan ook en leg niet de verantwoording bij de overheid. Niet elk ongeval is aan roekeloos rijgedrag te wijten.
Yesenaar (20-5-2008 om 10:04)
Wederom als je normaal over de dijk rijd is er niets aan de hand. Met een snelheid van 50 gaan nog meer mensen inhalen,ook als dat niet mag!!! gewoon gezond verstand gebruiken in het verkeer.
WEGGEBRUIKER VAN DE ZANDDIJK (20-5-2008 om 09:49)
Hoeveel moeten er nog van de dijk rijden? Dit is nu al het zoveelste ongeluk in een korte tijd....!!! Wanneer wordt de gemeente en de politie eindelijk wakker? Breng de snelheid terug naar 50 km en geen 80 km. Er zullen beslist nog we dodelijke ongelukken ook gaan plaatsvinden.
Cookie-instellingen beheren