Weerbericht:
Buien, lokaal met onweer. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Zwaargewonde bij ongeluk Yerseke

Toegevoegd: 20-05-2008, 09.15 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
YERSEKE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Molendijk bij Yerseke is dinsdagochtend één persoon zwaargewond geraakt.
 
Het slachtoffer reed door nog onbekende oorzaak rond 07.20 uur ter hoogte van hectometerpaaltje 1.6 van de dijk om vervolgens in een sloot naast de lager gelegen parallelweg te belanden.
 
Twee brandweerwagens, twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden ingezet om de gewonde te helpen. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto geknipt. De gewonde is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
 
Over de exacte verwondingen van de gewonde is nog niets bekend. De auto werd weggetakeld door sleepbedrijf Van Hoek uit Rilland. Het voertuig is total loss. Het verkeer ondervond geen grote hinder door het ongeluk.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan-Willem (20-5-2008 om 09:43)
Volgens mij gaat het wel erg vaak mis daar...
Soldier211 (20-5-2008 om 09:26)
Dat is nummer 2 in korte tijd!! Nu men aan de rotonde bezig is, zou het helemaal niet slecht zijn om daar ook een lichtje op te laten schijnen...
Cookie-instellingen beheren