Weerbericht:
Vannacht in het (noord)westen mistig. Overdag grijs
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij botsing Vlissingen

Toegevoegd: 20-05-2008, 18.48 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een aanrijding op de Weijevlietweg in Vlissingen zijn dinsdag aan het begin van de avond meerdere personen gewond geraakt.


Een 19-jarige bestuurster uit Vlissingen moest rond 17.15 uur nabij de kruising met Westerzicht remmen voor het verkeer. Een 36-jarige bestuurder, die achter haar reed, kon niet tijdig remmen en botste tegen zijn voorgangster.

De 19-jarige raakte gewond aan haar nek en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de 27-jarige inzittende van de 36-jarige Vlissinger liep nekklachten op. Twee ambulances werden opgeroepen om de betrokkenen te onderzoeken en over te brengen naar het ziekenhuis.

Door het ongeluk was één rijbaan enige tijd afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de auto's weg te slepen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren