Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Dronken trucker botst op viaduct

Toegevoegd: 24-05-2008, 00.43 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Op de N61 bij Hoek is vrijdag rond 16.00 uur een vrachtwagen met aanhanger tegen een viaduct gereden.


De bestuurder, een man (41) uit Wetteren (B), reed met zijn truck
met aanhanger over de N61. Op de eerste laadbak van de vrachtwa-
gen stond een geladen container, waardoor de combinatie te hoog was. Daardoor reed de man met zijn lading tgen het viaduct aan.

De container schoof hierbij naar achteren waardoor de laadklep kapot ging. Door de kracht van de aanrijding werd de auto tegen het wegdek gedrukt waardoor de dieseltank lek raakte.

De Belg bleek meer dan 1,5 keer te veel gedronken te hebben. Hij werd aangehouden en moest zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Guido (25-5-2008 om 18:02)
Gelukkig geen andere slachtoffers. Vrachtwagens veroorzaken meer dodelijke slachtoffers door geen afstand te houden of door met iets anders bezig te zijn. Daar moet veel strenger tegen worden opgetreden en meer op worden gecontroleerd.
Engeltje (25-5-2008 om 12:16)
Zulke mensen zijn een gevaar op de weg ze kunnen wel iemand hartstikke dood rijden en komen er met het inleveren van hun rijbewijs en boet er vanaf. Alleen de nabestaande kunnen hun verlies niet delen
Peter (24-5-2008 om 16:48)
Voor het eerst in lange tijd moest ik door de tunnel en dankzij die aap van een bestuurder heb ik dus bijna een uur staan wachten bij de rotonde.
Moortje (24-5-2008 om 16:43)
Zulke moeten gelijk het rijbewijs innemen, voorgoed en een behoorlijk hoge straf erbij geven ik weet dat het vreselijk is om iemand te verliezen door zulk soort chauffeurs met een slok op dit is toch niet meer normaal.
Luc (24-5-2008 om 11:27)
Met een slok op achter het stuur,dan voel je je pas echt KING OF THE ROAD!
Cookie-instellingen beheren