Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer rukt uit voor middelbrand in Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 09-12-2005, 12.35 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

WOLPHAARTSDIJK - In het Zuid-Bevelandse Wolphaartsdijk heeft vrijdag-ochtend een middelbrand gewoed.

Rond kwart voor twaalf brak brand uit in een pand aan de Papeweg. Na de eerste melding bij de alarmcentrale werden de tankautospuit 4746 van de post Wolphaartsdijk en de ladderwagen 4750 van de post Goes gealarmeerd.

Binnen twee minuten schaalde men op naar 'middelbrand' en zodoende werd ook de brandweer van Goes opgepiept. Hen werd gevraagd onder prioriteit één uit te rukken met de tankautospuit 4739.

Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen bleek dat het allemaal wel mee-viel. Beide tankautospuiten zijn nog wel ter plaatse geweest, maar de beman-ning van de Goese tankautospuit kon al snel weer inrukken en hoefde niet meer te worden ingezet.

De brand ontstond in het gasfornuis van de woning. De bewoonster, een 42-jarige vrouw, heeft nog geprobeerd de brand met een blusdeken te blussen, maar deze poging mislukte.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren