Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 248 km

Flinke vlammen bij flatbrand Middelburg

Toegevoegd: 26-05-2008, 00.23 uur
Flinke vlammen bij flatbrand Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de hal van een flatgebouw aan de Driewegenhof in Middelburg heeft zondagavond een fikse brand gewoed.
 
De brandweer kreeg de melding van de binnenbrand rond 21.00 uur binnen. De Stadsgewestelijke brandweer rukte uit met een blusvoertuig en een ladderwagen. De bemanning van de bluswagen heeft twee stralen hoge druk ingezet om het vuur te blussen.
 
Na tien minuten kon het sein brand meester worden gegeven. Het flatgebouw is met behulp van een overdrukventilator geventileerd. Na een half uur kon de brandweer weer inrukken.
 
De brand is aangestoken.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (27-5-2008 om 05:30)
Allemaal mensen met commentaar, maar waar zijn de getuigen dan, laten die zich eens melden. Je maakt mij niet wijs dat niemand iets gezien heeft, toch??Als er mensen zijn die getuigen kan de politie er tenminste wat mee en mogelijk de daders een pakken en hard straffen.
Jerien (26-5-2008 om 22:55)
Allemaal reclame drukwerk ?Nooit van die ja/nee en nee/nee stickers gehoord ? Als je je ergert aan al die troep plak dan gewoon op alle brievenbussen zo'n sticker, mensen die het wel willen halen hem er zo weer af, de rest laat hem gewoon zitten. Ben je voor een groot deel van het probleem verlost
Anoniem (26-5-2008 om 21:19)
Ik vind dat ze de beveiliging moeten verbeteren bij flatgebouwen. Bijvoorbeeld dat bij de deur een toegangscode moet worden ingetypt die alleen de bewoners kennen en aan niemand moeten door vertellen. Misschien staat de volgende keer het hele flatgebouw in brand!
Jessica (26-5-2008 om 18:11)
Inderdaad er jammer dat dit weer gebeurd. Woon zelf ook op de driewegenhof (1e flat vanaf de BP) wij melden vaker dat de deur weer kapot is maar als je alles eerst 10 keer moet melden voor er iets aan wordt gedaan, wat voor een woningbouw ben je dan? Wij zijn de dupe.
N & J (26-5-2008 om 14:27)
Ja zo jammer, dat mensen zo met spullen omgaan. Ik woon er tegenover in een andere flat en toen ik gisteren keek terwijl alles bezig was realiseerde ik me dat de dader/s daar ook zo de hoek om kunnen rennen het fietspad en op en foetsie zijn ze.
David (26-5-2008 om 10:06)
Daar is ook flink over geklaagd. Juist deze week zouden er afgesloten papiercontainers komen om de rotzooi tegen te gaan. Ik vind het alleen frappant dat er juist in of naast dit specifieke trappenhuis voor de 4de keer brand is.
Cookie-instellingen beheren