Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Gewonde bij ongelukken op Tholen

Toegevoegd: 26-05-2008, 00.37 uur
Gewonde bij ongelukken op Tholen
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij botsingen op de Oud Vossemeersedijk bij Oud-Vossemeer en de Veilingweg bij Sint-Annaland is zondag één persoon gewond geraakt. Bij de beide botsingen ontstond schade.


Het ongeluk met letsel gebeurde rond 12.25 uur in Oud-Vossemeer (foto). Een 43-jarige bestuurster van een motorfiets uit Olmen (B) reed samen met diverse andere motorrijders in een groep over het eiland. Toen ze remde om rechtsaf te slaan, de Gankelweg in, raakte ze in een slip en kwam te val.

De vrouw is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Lievensberg in Bergen op Zoom. Uit onderzoek bleek dat de vrouw een hersenschudding en wat kneuzingen heeft overgehouden aan de botsing. Ze mocht al snel weer naar huis.

De andere botsing vond rond 10.45 uur in Sint-Annaland plaats toen een 33-jarige automobilist uit de gemeente Tholen over de Ceciliaweg moest remmen bij de T-splitsing met de Veilingweg. Zijn auto gleed door het gladde wegdek door en kwam aan de overzijde van de Veiling weg in een sloot tot stilstand.

De man bleef ongedeerd; zijn auto raakte licht beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren