Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 31 km

Gewonden bij grote brand Sluiskil

Toegevoegd: 27-05-2008, 23.06 uur
Gewonden bij grote brand Sluiskil
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Bij een grote brand in een rijtjeshuis in Sluiskil zijn dinsdagavond twee personen gewond geraakt.
 
De brand brak rond 22.25 uur uit op de zolderverdieping van een woning aan de Piet Heinstraat. Brandweerploegen uit Terneuzen, Sluiskil, Sas van Gent en Hoek zijn ingezet om de brand te blussen. 


Aanvankelijk leek het erop dat de brand meeviel. Een bewoner deed zelf een bluspoging maar die had niet het gewenste effect. De brandweer spreekt van een grote brand.

Twee ambulances werden opgeroepen omdat meerdere personen rook hadden ingeademd. Eén gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe ernstig zijn letsel is, is niet duidelijk.
 
De woning heeft door de brand grote schade opgelopen. Naastgelegen huizen hebben tot nu toe alleen rookschade opgelopen. Een exact schadebedrag is nog niet bekend. Volgens de politie is kortsluiting mogelijk de oorzaak van de brand. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen wat de exacte oorzaak is.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren