Weerbericht:
Later vanavond en veen toenemende kans op mist. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 21 km

Woning Nieuwland vol rook door brand

Toegevoegd: 28-05-2008, 12.30 uur
Woning Nieuwland vol rook door brand
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een woning aan de Langeweg in Nieuw- en Sint Joosland is woensdag rond de middag vol rook komen te staan nadat brand was uitgebroken.
 
De brandweer, die uitrukte met een blusvoertuig en een ladderwagen, kreeg de melding rond 11.50 uur binnen. De brand werd aanvankelijk gemeld als een smeulend brandje in de geiser, maar al snel werd duidelijk dat de brand zich uitbreidde richting het plafond in de badkamer.
 
De spuitgasten hebben het vuur geblust. De brand was rond half één onder controle. Over de oorzaak en de ontstane schade is nog niets bekend. De bewoonster van het pand kon de woning op tijd verlaten. Ze raakte niet gewond.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren