Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km

Beknelling bij ongeval in Kloetinge

Toegevoegd: 28-05-2008, 15.33 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

KLOETINGE - Bij een ongeluk op de Braanjenweg (N670) bij Kloetinge is woensdagmiddag één persoon bekneld komen te zitten.


Het slachtoffer, een vrouw uit Goes, reed rond 13.40 uur in de richting van Kapelle toen zij door nog onbekende oorzaak nabij hectometerpaaltje 0,5 met haar wielen in de berm terecht kwam. De auto ontwortelde een boom en kwam vervolgens enkele meters verder tot stilstand. De brandweer van Goes rukte met twee voertuigen uit om de vrouw uit de auto te knippen.

De gewonde vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Volgens de politie blijken de verwondingen mee te vallen. De auto is total loss en weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ard (29-5-2008 om 11:00)
@ anonieme zeeuw (?): die Chevy is een reserveambu, die T-5's staan namelijk meer in de garage dan lief is.
Zeeuw (28-5-2008 om 22:17)
Waarom rijden ze nu in zo'n ouwe Chevy? De 19107 is vet maar dit ouwe lel... Ik hoorde het aan de sirene dat het geen T5 meer was. Erg jammer. Gingen de goede kant op met alle VW's.
Yovad (28-5-2008 om 20:20)
De politie had de weg richting het ongeval niet af gezet, een man heeft een hestje aan getrokken en heeft het verkeer omgeleid. Complimenten!!!
Cookie-instellingen beheren