Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 136 km

Man met auto te water langs A58 Kruiningen

Toegevoegd: 28-05-2008, 15.37 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De bestuurder van een personenauto is woensdagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn voertuig in een watergang langs de A58 terecht was gekomen.


De man raakte rond 14.30 uur achter het stuur onwel. Hij belandde in de berm en de auto kwam op zijn kop in de sloot terecht. Een politieman wist het slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. De inzet van de gealarmeerde (duik)brandweer was dus niet meer nodig.

De gewonde is met de ambulance naar het ziekenhuis in Antwerpen gebracht. De auto raakte door het ongeluk beschadigd. Bergingsbedrijf Van Hoek uit Rilland heeft het voertuig uit de sloot getrokken.

Door het ongeluk was enige tijd één rijbaan van de A58 afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jojanneke (29-5-2008 om 11:30)
Ik besef heel goed dat een mensenleven veel waard is, maar waarom zoveel hulpdiensten oproepen? Het moet er gewoon een keer van komen dat, als al die hulpdiensten op die plek zijn, er ergens anders wat gebeurd en ze daar te laat zijn. En dan is het ineens van: goh, hoe kon dit gebeuren.
Dre (29-5-2008 om 10:47)
Kruiningen heeft helemaal geen duikgroep, maar die kwam met een wagen voor een ongeval, ter assistentie komt de duikgroep Goes en Tholen komt als back-up. Goed dat t zo geregeld is voor als het echt nodig is. Want als het mis zou gaan... dan hebben de zeuren hier nog veel meer werk!
Nathasja (29-5-2008 om 07:49)
Wat een onzin denk eens aan de familie van het slachtoffer. Tjonge jonge en dat noemt men volwassen. Sorry maar vind het respectloos hoe er gesproken wordt. Gr een jonge moeder die zich schaamt voor deze maatschappij
Bart (29-5-2008 om 05:30)
@iemand: Ik wil even 2 dingen tegen je zeggen. 1: Waar lees jij dat de heli ook is gealarmeerd? dat staat alleen als optie in één van de reacties. 2: Je wist zeker dat je het niet goed had, omdat je niet je naam boven je reactie zet. (zwak).
Tim (29-5-2008 om 01:40)
Wat een grappen en grollen hier.. Hilarisch! @ Iemand.. Waar tover jij de heli vandaan? En de brandweer + 3e duiktploeg(?), zie je die TP? Hmm, denk het niet he? Beter het zekere voor het onzekere.. Brandweer is niet moeten uitrukken, gewoon normale uitruk dus..
Opel (29-5-2008 om 00:45)
Wat een mafkees die John, als je onwel wordt en op zijn kop in de sloot terecht komt kan je er toch nooit meer zelf uit. Ook als je niet mankeerd lukt het je bijna niet. En wat kost die hulpverlening nou?? Hopelijk blijf je zelf gezond.
Cookie-instellingen beheren