Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Man met auto te water langs A58 Kruiningen

Toegevoegd: 28-05-2008, 15.37 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De bestuurder van een personenauto is woensdagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn voertuig in een watergang langs de A58 terecht was gekomen.


De man raakte rond 14.30 uur achter het stuur onwel. Hij belandde in de berm en de auto kwam op zijn kop in de sloot terecht. Een politieman wist het slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. De inzet van de gealarmeerde (duik)brandweer was dus niet meer nodig.

De gewonde is met de ambulance naar het ziekenhuis in Antwerpen gebracht. De auto raakte door het ongeluk beschadigd. Bergingsbedrijf Van Hoek uit Rilland heeft het voertuig uit de sloot getrokken.

Door het ongeluk was enige tijd één rijbaan van de A58 afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (28-5-2008 om 18:46)
Ja en wat als de man nu nog wel onder water had gezeten, als de agent er niet was geweest? Ook in een klein beetje water kan iemand verdrinken.
Tim (28-5-2008 om 18:37)
@ John.. Weet jij hoe de exacte melding is gegaan tussen centralist en melder? Ze zijn toch ook niet TP gekomen? Niet zo snel conclussies trekken ;)
Vonck (28-5-2008 om 18:35)
@ John,Tholen: Het is duidelijk dat u nog nooit hulp nodig hebt gehad van de hulpdiensten. Als een auto op zn kop in een klein laagje water ligt kan jij niets zonder uitrusting.
Kees (28-5-2008 om 18:35)
@John: ooit bedacht wat voor melding er bij de MKA binnenkomt? "Auto op de kop in de sloot". Als hij onder water had gelegen, en er hadden mensen in gezeten was dit heel anders afgelopen, zeker zonder duikploeg....
Hans (28-5-2008 om 18:20)
Misschien weet die meneer met die domme reactie het niet, maar je kunt ook verdrinken in een klein laagje water. Ik hoop dat hij niet eens in zo'n situatie komt, maar dan zul je ongetwijfelt blij zijn met zo'n geld verspillende actie van de reddingsdiensten.
John,Tholen (28-5-2008 om 17:35)
En daar moest de duikploegen van Tholen, Goes en Kruiningen voor uitrukken? Hoezo met geld smijten, er lag maar een laagje water in die sloot. Belachelijk.
Cookie-instellingen beheren