Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man met auto te water langs A58 Kruiningen

Toegevoegd: 28-05-2008, 15.37 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De bestuurder van een personenauto is woensdagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn voertuig in een watergang langs de A58 terecht was gekomen.


De man raakte rond 14.30 uur achter het stuur onwel. Hij belandde in de berm en de auto kwam op zijn kop in de sloot terecht. Een politieman wist het slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. De inzet van de gealarmeerde (duik)brandweer was dus niet meer nodig.

De gewonde is met de ambulance naar het ziekenhuis in Antwerpen gebracht. De auto raakte door het ongeluk beschadigd. Bergingsbedrijf Van Hoek uit Rilland heeft het voertuig uit de sloot getrokken.

Door het ongeluk was enige tijd één rijbaan van de A58 afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan-Willem (30-5-2008 om 13:44)
@Kees: Inderdaad zullen dan wel brandweerlieden te water gaan. Bij een zoekactie naar een kind in een vijver in Sint Philipsland is dat onlangs ook gebeurd. Maar de duikers zullen dan toch opgepiept moeten worden, stel dat de bestuurder niet meer in de auto zit, maar toch elders in de sloot ligt.
Kees (29-5-2008 om 18:49)
En denk je nu echt dat de brandweerauto die eerst ter plaatse komt gaat zitten wachten op een duikploeg als het s.o. nog in de auto zou zitten, echt niet, waadpak aan en er uit halen wat er in zit, als je wacht op de duikers is het toch te laat, dus je hoef die echt niet op te piepen voor een sloot
Reinier (29-5-2008 om 15:10)
@john. dat is FOUT! 2 duikploegen, goes en tholen. en de TAS van kruiningen en het is slim dat dat gebeurd want Stel het was een diepe sloot, de bestuurder eruit geslingerd, dan kan je gelijk vanaf een paar kanten tegelijk zoeken. en nikste geldverspilling, domme reacties van jullie
Margriet (29-5-2008 om 15:02)
Ten aanvulling van Tim @ jojanneke: zoiezo als het er niet ernstig uitziet gaat er weer 1 hulpploeg terug naar de kazerne of centrale zodat ze altijd weer paraat staan voor de volgende oproep
Tim (29-5-2008 om 13:35)
@ Jojanneke.. Daarvoor zijn er meerdere diensten en ploegen.. Is de eerste ploeg/dienst weg.. Dan wordt de 2e ingezet ergenst anders mocht het nodig zijn.. Daarover hoef je je dus zeker geen zorgen te maken ;)
Lennard (29-5-2008 om 12:40)
Wat als jullie nou in de alarm centrale zaten. En je hoort dat er een auto op de kop in een sloot ligt? Nou wat dan? Niemand kan ruiken hoe diep/lang die sloot is hoor. Zeur allemaal is niet zo.
Cookie-instellingen beheren