Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (13) aangerand in Vlissingen

Toegevoegd: 28-05-2008, 17.11 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen is dinsdagavond een 13-jarig meisje uit die plaats aangerand door een tot nu toe onbekende jongeman.


Het meisje fietste rond 20.10 uur over het fietspad bij de Nieuwe Zuidbeekseweg in de richting van Paauwenburg. Ter hoogte van de Agrimarkt in Papegaaienburg werd het meisje van haar fiets getrokken en meegesleurd door de man.

Hij probeerde het meisje aan te randen maar omdat het meisje zich hevig verzette, gaf hij uiteindelijk op. Vervolgens ging de dader er op de fiets van het meisje vandoor in de richting van de Scheldemond. Waar hij daarna naartoe is gegaan, is niet duidelijk.


De politie is op zoek naar de dader. De verdachte is volgens de politie een blanke man van ongeveer 18 jaar oud. Hij heeft blond haar, droeg een bruin vest, had een spijkerbroek aan en droeg sportschoenen.

De politie zoekt ook getuigen. Rond het moment van de aanranding reed een meisje op een roze scooter met een Nijntje figuur erop, voorbij. De politie zou graag in contact komen met dit meisje. Zij en andere getuigen worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maurits (29-5-2008 om 21:16)
@an okay, we straffen ze harder en dan? Maybe neemt de criminaliteit iets af. Maar deze maatschappij vraagt om zulk soort figuren. Volgens jou doen gewelddadige (seks)beelden niets met iemand? Moet je maar eens opletten. Hoe meer men ziet, hoe minder men iets geeft om zoiets ook live uit te voeren.
An (29-5-2008 om 17:56)
@Maurits, in tekenfilmpjes gaan ze ook bij bosjes dood, alleen staan ze altijd weer op. Flauwekul om de tv en games de schuld te geven. En het zo schoon te vegen, het ligt overal aan, behalve aan de delictplegers zelf. Gewoon harder straffen!Enige oplossing voor het probleem. Schoffelen helpt niet
Lien (29-5-2008 om 14:34)
Zitten we hier een spellentje politiek te spelen ofzo?wel snap ik tannie als het gaat om zulke dingen(SGP wil deze harder aanpakken). maar hou de SGP erbuiten. wat dat meisje meemaakt op dit moment is veel erger en het is zoals altijd het leed is weer geschied en de dader loopt weer rustig verder!!
Maurits (29-5-2008 om 13:46)
K hoor hier een reacties van: castreren, ophangen enz. Ma hoeveel van jullie (kinderen) spelen games/kijken films waar zoiets ook in kan/gebeurt? of waar veel geweld in voor komt? en als iemand dan zo doorgedraaid is dat hij het live uitvoert, staan jullie met zn allen te springen van woede!
Walker (29-5-2008 om 09:32)
Als de dader nu een "echte vent" is gaat hij nu naar de politie om zich aan te geven maar dat zal dit watje wel niet doen.
Nickey (29-5-2008 om 09:25)
Ik wens de familie en zeker het meisje veel sterkte toe.Tevens wens ik de politie veel geluk bij het opsporen van deze smeerlap toe.
Cookie-instellingen beheren