Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder gewond na ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 28-05-2008, 22.55 uur
Scooterrijder gewond na ongeluk Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een aanrijding op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen is woensdagavond een scooterrijder gewond geraakt.


De scooterrijder kwam rond 21.45 uur ten val, volgens de politie nadat hij in botsing was gekomen met een auto. De man bleef midden op de kruising liggen. Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd en vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

Toen de politie arriveerde werd duidelijk dat één van de twee personen die op de scooter zat er vandoor was gegaan met het voertuig van een omstander die was gestopt om te helpen. De auto werd even later teruggevonden in Westerzicht.

De politie verzoekt getuigen zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (30-5-2008 om 01:31)
Als reaktie op Laagste van het Laagste:Hoge boete?Natuurlijk.Ooit weleens gehoord van een kale kip valt niets te plukken?En ja je hebt gelijk helemaal innemen.En dan rijden ze zonder,is dus dan niet verzekerd ,en dan ?
D.V (29-5-2008 om 21:59)
Was er gisteren bij aanwezig scooter was wel fout en opgefokt. auto is niet door gereden 1 van de scooter passagiers heeft een auto gestolen die was gestopt voor hulp en is naar westerzicht gereden. als je een reactie plaats, baseer je wel op de feiten.
Vlissingse (29-5-2008 om 11:25)
Reed er gister toevallig lans met de auto, de scooter zag er niet uit! helemaal in stukken. Vind het nogal wat gelijk de conclusie te trekken dat de schuld wel bij de scooterrijder ligt. Als dat zo is geweest waarom rijd de auto in kwestie dan door?
Davy (29-5-2008 om 10:25)
Ik vind het jammer dat de scooterrijder gewond is geraakt maar als ik die scooters meestal over de weg zie scheuren vind ik het niet gek dat zij bij ongelukken betrokken raken. Daarnaast maken ze ook nog eens een hels lawaai.
Laagste van het laagste doorrijden na een ongeluk!!! (29-5-2008 om 09:56)
Tijdelijk innemen? Nickey ben jij niet naief bezig? Voorgoed afpakken dat rijbewijs en een hele flinke boete cq celstraf.
Nickey (29-5-2008 om 09:10)
Wat een dom gepraat Do. Een boete van 100.000 euro geven. Ben het wel met je eens dat dit soort lui harder aangepakt dienen te worden, maar een boete? Nee als ze in het bezit zijn van een rijbewijs deze tijdelijk in nemen. Ik mag hopen dat deze mede weg gebruiker snel gepakt wordt. Dit hoort niet.
Cookie-instellingen beheren