Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

brand in strandtent op brouwersdam

Toegevoegd: 30-05-2008, 20.21 uur
brand in strandtent op brouwersdam
Door: Manfred Berrevoets
SCHARENDIJKE - Vrijdagavond is een strandtent aan de Brouwersdam bij Scharendijke zwaar beschadigd geraakt door een brand.


Rond tien voor half negen ontstond de brand in de keuken van het paviljoen. Alle mensen konden tijdig in veiligheid worden gesteld.

Omdat het object volledig uit hout bestaat is de brandweer groots uitgerukt. Meerdere blusvoertuigen en een container met extra bluswater zijn ter plaatse geweest om de brand te blussen.

Hoeveel schade er is ontstaan is nog onduidelijk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred Greifenberg (31-5-2008 om 10:20)
Wir wünschen Euch in dieser Notlage viel Stärke, um die Schäden schnell zu beheben. Hauptsache ist, dass Ihr alle gesund und unverletzt seid. Sicherlich werden wir in Kürze wieder Eure Gastfreundschaft genießen können. Alles Gute Brigitte und Alfred
Ron Denise & Roy (30-5-2008 om 23:45)
Marcel & Perry (en uiteraard alle medewerkers) veel sterkte gewenst, want dit is echt balen voor jullie. Hopelijk is de schade snel verholpen en kunnen jullie weer snel jullie gasten van dienst zijn!
Cookie-instellingen beheren