Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Man met softdrugs aangehouden

Toegevoegd: 31-05-2008, 00.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Op de Binnenvaartweg in Terneuzen is vrijdag een 25-jarige Belg uit Wilskerke aangehouden omdat hij meer dan vijf gram softdrugs bij zich had.


De aanhouding vond even voor half acht plaats. De man was een bijrijder in een Belgische personenauto. Bikers van de Zeeuwse politie fietsten langs de auto waarin beide mannen zich bevonden en zagen hierin gripzakjes met hennep liggen. Zij spraken beide mannen aan en de bestuurder van de auto, een 25-jarige man uit Nieuwpoort (B) deed vrijwillig afstand van zijn hennep. (vijf gram)

Omdat de andere man meer dan vijf gram hennep in zijn bezit had is hij aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij kreeg een boete van €100,- die hij ter plaatse voldeed.

Hierna is de man weer op vrije voeten gesteld. Alle verdovende middelen worden vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alex Soplantila (31-5-2008 om 17:38)
Als 5 gram de grens is dat softdrugs bij je mag hebben dan was deze actie van de politie niet echt succesvol te noemen.
Ron (31-5-2008 om 11:45)
Meer dan 5 gram? dat kan toch niet. Er is maar 1 coffeeshop open. Tijd voor een invalletje misschien
Cookie-instellingen beheren