Weerbericht:
Perioden met zon en vooral in de oostelijke nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongetje (7) zwaar gewond bij ongeval

Toegevoegd: 31-05-2008, 11.50 uur
Jongetje (7) zwaar gewond bij ongeval
Door: Manfred Berrevoets
DREISCHOR - Bij een ongeval op de Gaanderseweg in Dreischor is zaterdagmorgen rond tien voor elf een 7-jarig jongetje zwaar gewond geraakt.

Op het land was men bezig met een plantmachine om plantjes in de grond te zetten. Op deze machine zitten aan de achterzijde mensen die telkens een plantje in de grond zetten. Het jongetje liep hier naast en is vermoedelijk gevallen waarbij hij met zijn been bekneld kwam te zitten.

De hulpdiensten rukten met diverse voertuigen uit om het slachtoffer te helpen. Ook werd er een traumahelikopter uit Rotterdam ingezet. Het jongetje is per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis, over zijn toestand en verwondingen is nog niks bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (2-6-2008 om 17:35)
Ik wil niet vervelend zijn maar ga AUB niet lope zeure over kinderarbeid want dat was er helemaal niet dat jongetje was gewoon mee bij zijn vader op het land en was met zijn broers aan het praten op de planter dus zeur nie als je niet weet wat er precies is gebeurd het is al erg genoeg...
Ik (1-6-2008 om 23:30)
Wat maakt het uit waar die heli vandaan komt. Het is erg genoeg dat het is gebeurd! Schuldvraag en kinderarbeid...het gaat om een ongeval! Op de openbare weg ben je ook niet veilig. Heel veel beterschap knul!!!!
India (1-6-2008 om 16:34)
Ik dacht dat kinderarbeid in Nederland al verboden was? In 2007 ging Beatrix naar India om ze te waarschuwen voor kinderarbeid, maar dan had ze beter naar Dreischor kunnen gaan, dan had ze niet zo ver hoeven te reizen toch
Rinus (1-6-2008 om 12:44)
Wat maakt het nou uit waar die heli enzo vandaan komt.als het maar met het jongetje goed komt. Dat is nu wel het belangrijkste volgens mij.Het zal je maar overkomen op zoon jonge leeftijd. Ik wens iedereen die het jongetje kent en hij zelf veel sterkte.
Jaap stouten (1-6-2008 om 08:16)
Het is wel mijn neefje
Reinier (31-5-2008 om 23:27)
Die heli is momenteel in leen in plaats van lifeliner 2 omdat die v oor reparatie in duitsland staat;)