Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Identiteit slachtoffer steekpartij AZC bekend

Toegevoegd: 31-05-2008, 17.23 uur
Identiteit slachtoffer steekpartij AZC bekend
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De man die vrijdagavond overleed bij een steekpartij in asielzoekerscentrum in Middelburg was een 21-jarige man uit Middelburg. Hij is een bewoner van het asielzoekerscentrum.


Ook de 38-jarige verdachte die na de steekpartij werd aangehouden woont in het asielzoekerscentrum. De verdachte wordt nog verhoord op het politiebureau.

Zie ook:
- Man doodgestoken op AZC Middelburg


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (2) (1-6-2008 om 09:35)
Dat ze niet alles in de krant zetten vwb het azc, komt omdat ze daar zo weinig mogelijk ruchtbaarheid aan willen geven omdat ze bang zijn dat de 'buurtbewoners' dan kunnen zeggen: "Zie je wel.... wij hebben gelijk gehad". (helaas wordt er nooit naar geluisterd).
Richard (31-5-2008 om 18:25)
Valt mee dat de politie het dit keer bekend maakt. 3 weken geleden moest het hele politiekorps in aktie komen om een massale vechtpartij te beeindigen maar werd er totaal geen melding van gemaakt. Beetje tegenstrijdig omdat een vechtpartij in cafe's wel altijd direct in de krant komt.
Cookie-instellingen beheren